La meva llista de blogs

diumenge, 22 de gener del 2012

Salut!

Diuen que els primers bevedors de gintònic van ser els soldats de l'exèrcit britànic a l'Índia. Uns moderns del segle XIX. Es fa difícil pensar que en poguessin prendre sense acompanyar la ingesta amb una conversa edificant sobre l'última temporada de la sèrie de televisió que són a punt de baixar-se. I amb David Lynch i Jean-Luc Godard pendents d'existir. Però es veu que no només era possible sinó saludable. Amb la quinina que duu la tònica combatien la malària i amb la ginebra l'avorriment. Pura medecina. I sembla que la reina mare d'Anglaterra era de cuidar-se. I de divertir-se.

No sé quina edat tenien els soldats de l'imperi britànic però segur que rondaven la trentena. Constato que a partir d'aleshores, amb la salut t'hi mires més que mai. Passes de no tenir roba esportiva a fer maratons cada diumenge. I de sobte et preocupa la malària gorja avall. I res de medicaments genèrics. Vols assegurar el tractament i acures la composició i posologia de cada tònica. Jo ho tinc claríssim. El dia més insospitat demanarem un gintònic i ja no serem ningú. Haurà nascut el Frenadol on the rocks.

2 comentaris:

  1. I és clar. Això ja ho tenim al cap del carrer. Per què us penseu que les farmàcies tenen una oferta tan variada, horari de nit, música d'ambient, espais de sala de ball, llums de pampalluga, tractaments de relax...? sí, sí, ja les tenim aquí: són les discoteques de disseny del nostre present-futur.Ah! i ja no es parla de pacients. Som simplement USUARIS.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant. Però si no m'equivoco PACIENT deu venir de paciència, i vist el sistema no tindran més remei que tornar-ho a canviar. M'agrada la idea de les disco-farmàcies. Ara, que no em vull imaginar què passarà el dia que hi hagi happy-hour de Nolotil...

      Elimina