La meva llista de blogs

dilluns, 26 de desembre del 2011

Amic invisible

adj. i m. i f. [LC] Subjecte que, en el millor dels casos, sent amistat envers algú i ho demostra amb més o menys enginy mitjançant un regal lligat a una suma pecuniària determinada. Amaga amb zel la seva identitat escrita en un tros de paper. Podem descobrir la seva si, quan llegeix el nom que li ha estat assignat, ens fueteja amb una llambregada de desig. El seu hàbitat natural són les festes de Nadal i el seu radi d'acció els basars xinesos. Què és aquesta andròmina, Guillem?Un regal del meu amic invisible, què passa?

adj. i m. i f. [LC] Icona digital inserida en el nostre compte personal d'una xarxa social que no sol comptar menys d'un centenar d'amistats. El podem acceptar o rebutjar amb un clic . El podem estimar molt i parlar-hi a diari sense haver-lo vist els últims vint anys malgrat viure a dos carrers. Incondicional de mena, li exposarem que el nostre estat és un altre dilluns...i ens respondrà m'agrada.
Ja era hora! Ets car de veure, sembles un amic invisible. He estat malalt, que no has vist el Facebook?

adj. i m. i f. [LC] Ésser que no és present a les xarxes socials. Sovint associat a cercles apocalíptics i conspiratius pot respondre a una enemistat exòtica amb les noves tecnologies. Pot també trobar-se lluny d'experiències vitals dignes de compartir al seu estat com un altre dilluns plujós... Rondinaire i amb cert aire teatral en els gestos, ha mantingut o mantindrà converses en un mur.
Home, si és l'amic invisible! Però com vols que quedem si no tens Twitter?

2 comentaris:

  1. Basars Xinesos... temps era el temps de la pesseta, que l'amic invisible era un joc d'institut, de qui sabíem que agafava el cotxe de la Lax i es plantava al mercat de la plaça Sant Joan "els hippies" i repartia tot d'andròmines a la classe de 2on de BUP.
    Afortunadament la maduresa corregeix molts errors; ara no és invisible, té poder adquisitiu i enlloc de trastes, regala "pongos".

    Salut

    Jordi

    ResponElimina
  2. Certament company!Els hippies eren un bon amortidor de les arts de certs detallistes maquiavèlics. La maduresa, malgrat tot, no ho resol tot. Agermana cases amb l'oracle d'un gat que no es cansa de jugar a pedra-paper-tisora.

    Gràcies per ser visible. Si sabés com posar gadgets et clicaria un "m'agrada!"

    ResponElimina