La meva llista de blogs

dimecres, 14 de desembre del 2011

Molles divines


Ara resulta que Déu no només és de la patronal sinó que existeix. Haurà sentit que és a punt de caure una nova reforma laboral i li cal saber quin pa s'hi dóna. Que els sindicats de seguida et monten un cristo, tu. De moment, ja ho ha posat tot potes enlaire i no guanyarem per tinta. Com qui no vol la cosa barreja oli amb aigua aconseguint que milers de científics treballin precisament per demostrar l'existència de "partícules de Déu". I jo crec que no es pot estar a missa i repicant. Que algú va treure l'etiqueta i el codi de barres a aquest planeta massa aviat i costa saber on el van fabricar és evident. Però que els defensors del Big Bang presentin una OPA hostil sobre els designis de la religió ja em sembla una broma de molt mal gust. Bé, almenys veient la fotografia que ens arriba de la primera molla divina ningú no pot dubtar que, si ens van fer a imatge i semblança, devia ser amb grans dosis de medicació a sobre. Si fóssim algues i no primats encara colaria.

Com que vam quedar fa uns dies que Déu ja va preveure la productivitat del segle vint-i-u programant el calendari de festius al voltant de dilluns i divendres jo em plantejo un pas més. Un cop experimentat l'èxit de substàncies enigmàtiques i d'origen dubtós com els "discos de Hawai" al xampú, el "Ziritione" al cotxe i les "partícules de la seda"al desodorant...deixarem escapar l'oportunitat? Posi partícules de Déu a l'esmorzar dels seus fills i el retiraran sense fer-se jugadors d'handbol. És un bon reclam, no?

5 comentaris:

  1. ¿Insinúas que la gallina de los huevos de oro trabaja en el CERN? Tanta ciencia para luego regresar a las fábulas. Pero ya nos va bien que el yerno de los reyecitos no trabaje de científico, puesto que sus planes con la r.e.a.l.i.d.a.d (¿o realeza?, ¿cómo era?) no le han salido bien.

    Pero, lo de siempre, al parecer el anuncio se ha anticipado. No está claro que se haya encontrado la partícula "divina". Los científicos también se ven amenazados con los recortes y se apresuran a recordar que mezclar y revolver las partículas elementales sirve para algo. Ergo Rajoy y su banda europea están contra las partículas y, pobre de ella, contra nuestra vecina, la gallina de los huevos de oro.

    Un gran saludo desde el Norte (y con lluvia).

    ResponElimina
  2. Guten Tag, mein Freund!
    Me parece una buena idea que el "yerno de riesgo" rinda cuentas con sus particulares partículas de realeza-realidad. Quizá si lo aceleramos lo suficiente la reacción ponga en órbita a la gallina y algún que otro huevo dorado...
    Saludos, aquí nublados

    ResponElimina
  3. ...si, si, i lo de la teoria de cordes què? es una transmutació quàntica de teoria que ho vol explicar tot i jo també hi veig aquell rerafons de infinites sogues que desitgem tots plegats per penjar del pal major a més d'un...

    laia

    ResponElimina
  4. Ai amiga, les cordes! Sort que tu i jo som de la mateixa...:-)

    ResponElimina
  5. ...si, de la "made in far west", model "ilustrati"

    ResponElimina