La meva llista de blogs

dimecres, 11 d’abril del 2012

Rescat urgent

Corre la brama que són a punt de rescatar-nos. I jo agraeixo fervorosament l'avís perquè em conec i sé que, com sempre, acabo fent la maleta a última hora i ja hi serem. Embotiré un cabdell de mitjons esparsos a pressió, una sabata i una espardenya i em deixaré el raspall de dents. Sobretot, molt important, que no m'oblidi del carnet de bona persona. Encara no m'han retirat tots els punts i segur que allà això també va molt buscat.

Els senyors rescatadors haurien de saber que soc molt meu. A casa ja m'ho deien. Que n'hi ha ben bé un tip de mi. Però caic tan simpàtic que em plouen els copets a l'esquena. Ho reconec: si una cosa no tinc és previsió. D'aquí el desgavell de l'equipatge. I si algú prova de canviar-me els objectius, em faig el boig i a més encara em riuen les gràcies. Això sí, quan van maldades, em rasco la barba i ser fer un posat seriós que fins ara m'ha funcionat sempre.

Per si encara estem junts pel meu aniversari, soc de mar però mai em regaleu una canya de pescar. Tiberis de peix, els que vulgueu, però això d'aprendre tècniques per assegurar els esquers, invertir en fils resistents i tota la parafarnàlia em posa molt nerviós. Si em voleu fer feliç, rescatadors, tireu més pel Lego. O el Tente. Us en fareu creus de la meva habilitat per apilar totxo! L'amuntego amb una alegria que fa mitja por i tot.

No sé si tenim límit d'equipatge però, com que el viatge potser serà llarg, demanaria també que em deixessin endur el Monopoly. Hi estem enganxats, a casa. Que si jo em venc el carrer de Gènova, que si aquest terreny és meu, que ara tu has posat la mà a la caixa i vas a la presó...I com que soc molt bo retallant, quan se m'acaben els bitllets, paper i tisores i au. Una festa.

D'això, que serem tretze. Bé, catorze, que també vindrà l'Esperança. És que ella s'encarrega de fer els cafès per a tots i seria una llàstima deixar-la a terra. Quines cares llargues a l'esmorzar. Per cert, senyors rescatadors, és ben curiosa aquesta andròmina que ens ha de transportar, no? Té més botonets que el panell dels escons. A veure, llum verd ignició. Ui, això està en anglès. Palanca avall. Encara n'estic aprenent però moon no volia dir (...)

2 comentaris:

  1. ja em perdonaras la vanalitat, però al llegir el títol d'aquest article no he pogut evitar pensar en el Sr. Vaquerizo cantant "Sálvame". Una BSO molt adequada per a l'Estat de pandereta al qual estem insertats.

    http://www.youtube.com/watch?v=zIotmdnhcJs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Res, perdonada. Aquest bloc també és procliu al polígon!

      Elimina